Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Beleef de woningen van Unique House in 3D

Een huis bezichtigen dat nog niet is gebouwd, hoe doe je dat? Bij nieuw te bouwen huizen is het lastig om te bedenken hoe het huis eruit komt te zien, wat de indeling is en hoe het aanvoelt. Ook de woningen van Unique House zijn nieuwbouwwoningen en worden gebouwd op de kavel van de koper. Maar wij bieden wél een oplossing om de woning voor de bouw te kunnen bewonderen en beleven. Middels een unieke 3D-beveling kunt u ieder type huis bekijken en de ruimtes goed aanvoelen.

Hoe bekijk ik de huizen in 3D?

Voor ieder huis hebben wij een 3D-weergave die u op uw gemak kunt bekijken. Per type woning kunt u een QR-code scannen op uw mobiel of op de button ‘ja, laat zien’ klikken. Vervolgens krijgt u de 3D-versie van het huis te zien. Heeft u een VR-bril? Plaats uw telefoon hier dan in en loop door het huis heen. Ook zonder VR-bril is het mogelijk om de ruimte door te lopen. Op mobiel of tablet kunt u het scherm bewegen en zo de woning beleven alsof u er middenin staat. Op de laptop of computer kunt u met de muis slepen om rond te kijken in het huis.

Kijk dankzij deze mogelijkheid de volledige woning rond. Van boven tot beneden kunt u alle huizen van Unique House bewonderen.

Kies u voor een vrij ontwerp? Ook dan is het mogelijk om de woning in 3D te bekijken. Wij maken een 3D-weergave van uw nieuw ontworpen woning zien, waardoor u nog beter uw ideale droomhuis kunt realiseren.

Meer van de Unique House woningen zien?

Download de brochure van Unique House voor meer informatie over de woningen. Via de website kunt u per type huis ook plattegronden, beelden en een video bekijken. Bij Unique House bieden we diverse mogelijkheden aan waarop u de huizen goed kunt beleven.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij bieden en hoe wij werken? In een adviesgesprek lichten we dit graag toe. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.