Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Over Unique House

Wij hebben de passie om woningen te bouwen die gezond en comfortabel zijn voor mensen, ecologisch en minimaal belastend voor milieu.

Unique House; a way of living! 

Om dit te realiseren werken we samen met een vast sterk team van bedrijven die dit allemaal willen en kunnen maken. Samen goed voor meer dan honderd jaar ervaring dus super veel expertise en allemaal een hart voor natuur en milieu. Daardoor ontstaat er een warm en betrouwbaar gevoel voor u als mens. 

Kan het anders en beter? Dat vinden wij zeker van wel. Geen vocht en schimmels meer door regen tijdens de bouwfase en damp-dichte systemen maar een droog prefab proces met een damp-open en goed vocht regulerend systeem van natuurlijke producten. 

Wij vinden luxe en comfort net zo belangrijk als u en dit aspect vergeten we dan ook zeker niet. Vele extra’s zijn dan ook al inclusief en met u wensen maken wij uw droomwoning tot werkelijkheid. Laat u meenemen door onze architect in een ware virtuele film van uw woning alsof u er al in leeft! 

 

Sterke samenwerking met onze partners!

Architectenbureau Ruben Wennekers

Architectenbureau Ruben Wennekers is de vaste Architect voor alle Unique House ontwerpen. Creatief en vernieuwend voor u persoonlijke unieke ontwerp! Laat u verrassen door een andere zienswijze op ontwerpen en samen een bijzonder duurzaam eindresultaat te creëren.

Bekijk meer

Veerman De Rijp

Veerman De Rijp een bedrijf met een ongekende passie voor hout! Een unieke kijk op kozijnen, ramen en deuren in zijn geheel. Bewuste keuzes voor kwaliteit en duurzaamheid is bij Veerman De Rijp de standaard.

Bekijk meer

Installatiebedrijf J. Koks

Installatiebedrijf J. Koks voor een unieke totaaloplossing voor uw installaties. Een doordachte kennis over duurzame verwarming met een warmtepomp en w.t.w. ventilatie systeem. Maar ook de badkamer en toilet worden volledig ontworpen en gemonteerd. Elektra, Beveiliging en Domotica maken het unieke totaal pakket compleet!

Bekijk meer

Adviesburo Grent

Adviesburo Grent heeft een unieke kennis van duurzame installaties waardoor we er zeker van kunnen zijn dat uw woning een optimale duurzaamheid heeft. Daarbij wordt er naar installaties gekeken maar ook het effect van isolatiewaarden en kierdichtheid van de gebouwschil. Dat maakt uw woning perfect uitgebalanceerd voor comfort, energieverbruik, gezondheid en milieu!

Bekijk meer