Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Moderne woning met lessenaarsdaken

De twee volumes met lessenaarsdak grijpen in elkaar en zijn zowel in oriëntatie, kleur en materialisatie elkaars tegengestelde. Dit contrast maakt deze woning een unieke verschijning. Dit onderlinge contrast komt ook terug in het gebruik; het kleinere volume is ondergeschikt aan het hoofdvolume.

Het hoofddakvlak is geschikt om zonnepanelen op te plaatsen, afhankelijk van de oriëntatie. De gevel is uiteraard uitstekend geïsoleerd. Het dakvlak van het kleine volume is in sedum uitgevoerd wat zorgt voor een natuurlijke hemelwaterbuffer. De luifel in de achtergevel loopt door in het terras en houdt de zomerzon tegen, terwijl de winterzon door de lichte kleur verder de woning in wordt gebracht.

De gevelmaterialen zijn in allerlei varianten mogelijk. In baksteen in combinatie met hout oogt de woning robuuster dan in het moderne stucwerk, geheel in hout oogt de woning weer natuurlijker. In samenspraak maken we van deze woning uw woning.

Meer informatie

Even binnen kijken?

Scan de QR-code of klik op de button en bekijk de woonkamer vanuit een VR-bril. Beweeg u smartphone of tablet en beleef de woning alsof u er al in leeft. Op laptop of computer sleept u met de muis om de beelden te laten bewegen.

Ja, laat zien! Download plattegrond

Volledig afgewerkte woning

De prijs is inclusief een volledige afwerking met luxe badkamer en sanitair. De woning wordt sausklaar en gestuct opgeleverd. Exclusief afwerking vloeren, de keuken en binnen schilderwerk.

Wilt u meer informatie over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0229 228 016 of 06-21353902. In een kort adviesgesprek leggen wij u graag ons concept uit, vertellen we meer over de woningen en bespreken we uw wensen. Neem contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten via het contactformulier of de ‘bel me terug-knop’ aan de zijkant van de website. Wij nemen dan contact met u op.

Neem telefonisch contact op om onze prijzen op te vragen en/of direct een adviesgesprek in te plannen. 

Gratis adviesgesprek aanvragen

 

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.