Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Blogs

Lees alles over gezond, luxe en ecologisch leven.

Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht van 14 t/m 16 oktober

Aankomende 14 t/m 16 oktober vindt de Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht plaats! Dit jaar staan we hier met een stand zodat we u alles kunnen vertellen over de Unique House mogelijkheden. We hebben de passie om woningen te bouwen die gezond en comfortabel zijn voor mensen, ecologisch zijn en daarnaast minimaal belastend voor het milieu.

Lees meer

Voordelen van een schuurwoning

De schuurwoning verwijst naar een landelijke boerenschuur, zoals de naam al doet vermoeden. Door het gebruik van een fraaie houtconstructie en diepe overstekken ontstaat een robuuste en moderne woning met een natuurlijke uitstraling. In het interieur is de ruimtelijke vide een echte blikvanger. 

Lees meer

Opbouw schuurwoning Edam

De Schuurwoning met schapenstal in Edam krijgt steeds meer vorm.

Lees meer

Montage schapenstal van project in Edam

De afgelopen weken heeft u de bouw van de Schuurwoning met schapenstal in Edam kunnen volgen. We zijn nu aangekomen bij een van de leukste fases van de bouw; het opbouwen en monteren van de woning en schapenstal.

Lees meer

Schuurwoning in Edam is voorzien van vloerplaten

We zijn weer een stap verder in ons prachtige project in Edam. Na de fundering hebben we de vloerplaten geplaatst. Nu er een goede basis ligt, kunnen we verder met de prefab productie van het casco. De vervolgstappen zijn de montage daarvan en vervolgens de afbouw.

Lees meer

Fundering voor de schuurwoning met schapenstal in Edam is gelegd

De afgelopen tijd hebben we bij Unique House niet stil gezeten. Er wordt momenteel hard gebouwd aan een prachtig project in Edam. Hier bouwen we een schuurwoning met schapenstal. Beide gebouwen worden helemaal volgens het concept van Unique House gebouwd. Onlangs deelden we dat de heipalen in de grond zaten. Nu is ook de fundering gereed.

Lees meer

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.