Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

De Kubistische woning

Deze strakke woning heeft een moderne uitstraling met lichte gevelmaterialen en donkere kozijnen. Zowel in hout, metselwerk als stucwerk oogt de woning robuust en fris tegelijk.

Door de kubusvorm is de woningindeling overzichtelijk en helder. De vormgeving van de gevel met open en dicht, donker en licht geeft een speels beeld. Het gebruik van de grijstinten maken het beeld tijdloos. De vormgeving past uitstekend bij een open en strak vormgegeven interieur, zoals een gietvloer, een kookeiland en zwarte stalen deuren.

De woning is zeer goed geïsoleerd en heeft zonnepanelen op het platte dak. De kubusvorm leent zich uitstekend voor het maken van uit- en aanbouwen. Er zijn dan ook diverse aanpassingen en uitbreidingen mogelijk om de woning volgens uw wensen te realiseren.

Meer informatie

Even binnen kijken?

Scan de QR-code of klik op de button en bekijk de woonkamer vanuit een VR-bril. Beweeg u smartphone of tablet en beleef de woning alsof u er al in leeft. Op laptop of computer sleept u met de muis om de beelden te laten bewegen.

Ja, laat zien! Download plattegrond

Volledig afgewerkte woning

De prijs is inclusief een volledige afwerking met luxe badkamer en sanitair. De woning wordt sausklaar en gestuct opgeleverd. Exclusief afwerking vloeren, de keuken en binnen schilderwerk.

Wilt u meer informatie over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0229 228 016 of 06-21353902. In een kort adviesgesprek leggen wij u graag ons concept uit, vertellen we meer over de woningen en bespreken we uw wensen. Neem contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten via het contactformulier of de ‘bel me terug-knop’ aan de zijkant van de website. Wij nemen dan contact met u op.

Neem telefonisch contact op om onze prijzen op te vragen en/of direct een adviesgesprek in te plannen. 

Gratis adviesgesprek aanvragen

 

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.