Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Eigen huis ontwerpen

Heeft u een eigen idee voor een prachtige huis in gedachte? En wilt u deze laten bouwen volgens het concept van Unique House? Dat is allemaal mogelijk! Bij Unique House bieden we een aantal woningontwerpen aan die aangepast kunnen worden naar uw wensen. Wilt u liever helemaal vanaf de start meedenken met het ontwerp en de indeling van het huis, dan gaan wij graag samen met u om tafel.

Een eigen huis ontwerpen en bouwen

Een huis laten bouwen is een heel proces. Het huis moet passen bij uw situatie, wensen en stijl. Daarom bieden we bij Unique House niet alleen de mogelijkheid van de bestaande ontwerpen, maar ook om uw eigen ontwerp te laten maken. Een huis ontwerpen vraagt specifieke kennis en ervaring. Daarom staan onze adviseur en architect voor u klaar. Zij adviseren u over de mogelijkheden en vertalen uw wensen en ideeën naar een prachtig ontwerp.

Ecologisch huis laten bouwen

Uiteraard kunnen wij uw nieuwe huis ontwerpen en bouwen volgens het concept van Unique House. Dit houdt in dat het huis op ecologische wijze wordt gebouwd. Realiseer uw energieneutrale droomhuis dankzij de kennis en kunde van onze specialisten. Dankzij onze manier van bouwen ontstaan er geen vocht en schimmel meer tijdens het bouwproces. Wij bouwen middels een droog prefab proces en met een damp-open constructie. Het huis wordt gebouwd met ecologische materialen. De manier waarop deze materialen zijn gewonnen en het hergebruik daarvan spelen hierbij een grote rol.

Daarnaast wordt het huis uitgerust met duurzame oplossingen als een warmtepomp en zonnepanelen. Zodat u energieneutraal kunt wonen. Luxe en comfort staan hierbij bovenaan. Wij kunnen u vele extra’s bieden en het huis zo afwerken dat het volledig naar wens is.

Wonen naar uw wens

Bij Unique House is alles mogelijk en kijken we verder dan bestaande standaard mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u kunt wonen naar uw wens. Denk bijvoorbeeld aan off-grid wonen. Uw woning is dan niet aangesloten op het riool, water of elektriciteitsnet. U maakt dus geen gebruik van nutsvoorzieningen, maar kiest voor een woning waarbij u zelfredzaam bent in energie, stromend water en sanitaire voorzieningen. Hierbij is zelfs waterstof een optie. Alles is mogelijk bij Unique House en wij adviseren u hier graag over. Samen bouwen we uw droomwoning!

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheid om uw eigen huis te ontwerpen en te bouwen in samenwerking met Unique House? Neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.