Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Moderne anno 2050 woning

Deze woning met schilddak voelt zich overal thuis. De combinatie van de statige vorm en de robuuste dakrand geven deze woning allure. De ranke witte kaders om de gevelopeningen maken het uiterlijk heel toegankelijk en open. De woning oogt door deze kaders ook ranker dan hij in werkelijkheid is.

 

De combinatie van grijze baksteen met witte kaders en de geprononceerde dakrand vormen een mooi contrast. De dakvlakken in de zijgevel zijn geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Zowel in het interieur als exterieur zijn diverse aanpassingen mogelijk om de woning naar uw wensen aan te passen.

Meer informatie

Even binnen kijken?

Scan de QR-code of klik op de button en bekijk de woonkamer vanuit een VR-bril. Beweeg u smartphone of tablet en beleef de woning alsof u er al in leeft. Op laptop of computer sleept u met de muis om de beelden te laten bewegen.

Ja, laat zien! Download plattegrond

Volledig afgewerkte woning

De prijs is inclusief een volledige afwerking met luxe badkamer en sanitair. De woning wordt sausklaar en gestuct opgeleverd. Exclusief afwerking vloeren, de keuken en binnen schilderwerk.

Wilt u meer informatie over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0229 228 016 of 06-21353902. In een kort adviesgesprek leggen wij u graag ons concept uit, vertellen we meer over de woningen en bespreken we uw wensen. Neem contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten via het contactformulier of de ‘bel me terug-knop’ aan de zijkant van de website. Wij nemen dan contact met u op.

Neem telefonisch contact op om onze prijzen op te vragen en/of direct een adviesgesprek in te plannen. 

Gratis adviesgesprek aanvragen

 

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.