Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht van 14 t/m 16 oktober

Aankomende 14 t/m 16 oktober vindt de Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht plaats! Dit jaar staan we hier met een stand zodat we u alles kunnen vertellen over de Unique House mogelijkheden. We hebben de passie om woningen te bouwen die gezond en comfortabel zijn voor mensen, ecologisch zijn en daarnaast minimaal belastend voor het milieu.

Zes luxe ontwerpen

Tijdens de Beurs Eigen huis bespreken wij graag onze zes verschillende luxe ecologische ontwerpen met u. Hiermee laten we zien wat voor prachtige mogelijkheden er zijn. Vanuit ons vaste ecologische, technische en energieneutrale basisconcept is elk ontwerp en droomhuis te realiseren.

Het bouwtraject

Tijdens het bouwen van uw droomwoning kunt u rekenen op onze passie en kennis voor het realiseren van ecologisch en duurzaam bouwen. Laat u tijdens de beurs inspireren door ons luxe woningaanbod.

Tickets voor Beurs Eigen Huis

Bestel uw tickets via de website: realiseerjedroomhuis.nl/tickets

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 10,- p.p. (kinderen t/m 16 jaar zijn gratis). We zien u graag op 14, 15 of 16 oktober 2022 in Jaarbeurs Utrecht!

Gratis adviesgesprek

Bent u nu al op zoek naar advies over uw toekomstige droomwoning? Neem contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten via het contactformulier of de ‘bel me terug-knop’ aan de zijkant van de website. Wij nemen dan contact met u op.

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.