Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Fundering voor de schuurwoning met schapenstal in Edam is gelegd

De afgelopen tijd hebben we bij Unique House niet stil gezeten. Er wordt momenteel hard gebouwd aan een prachtig project in Edam. Hier bouwen we een schuurwoning met schapenstal. Beide gebouwen worden helemaal volgens het concept van Unique House gebouwd. Onlangs deelden we dat de heipalen in de grond zaten. Nu is ook de fundering gereed.

Nadat de heipalen de grond in zijn gegaan is de fundering is aangelegd. Vervolgens is het beton gestort. Langzaam maar zeker worden de contouren van dit prachtige project zichtbaar! Op naar de volgende fase.Dan gaan we aan de slag met de vloer.

Wilt u meer weten over dit project of de mogelijkheden van Unique House? In een gratis en persoonlijk adviesgesprek vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.