Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Heipalen in de grond van project schuurwoning met schapenstal in Edam

Al eerder deelden we ons mooie nieuwe project in Edam. Daar mogen we een schuurwoning met schapenstal bouwen, volledig volgens het Unique House concept. Het ontwerp was al goedgekeurd en de werkvoorbereiding gestart. Nu zijn we weer een stap verder in het project!

Onlangs zijn de heipalen van het project erin gegaan. Een goed begin van de bouw van beide gebouwen! De komende tijd gaan we aan de slag met de fundering en de vloer. Beetje bij beetje krijgt het project in Edam meer vorm.

Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen van dit mooie project? Houd onze website en social media dan in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.