Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Montage schapenstal van project in Edam

De afgelopen weken heeft u de bouw van de Schuurwoning met schapenstal in Edam kunnen volgen. We zijn nu aangekomen bij een van de leukste fases van de bouw; het opbouwen en monteren van de woning en schapenstal.

De afgelopen tijd zijn we bij Unique House druk geweest met de montage van de schapenstal. Dit geheel stond in 2 dagen. Dat is het grote voordeel van prefab bouwen. Doordat er vooraf al verschillende onderdelen van de woning en schapenstal zijn gemaakt, kan dit snel worden opgebouwd op de kavel.

Nu de schapenstal gemonteerd is kunnen we daar gaan beginnen aan de afbouw. Daarnaast starten we met de montage van de Schuurwoning. Blijf de voortgang van dit project volgen via onze website en social media!

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.