Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Project Schuurwoning met Schapenstal in Edam

Unique House is de afgelopen tijd druk bezig met een fantastisch mooi project in Edam. Daar bouwen wij een Schuurwoning met schapenstal volgens het Unique House concept. Dit houdt in dat we gebruik maken van een supergezonde en milieuvriendelijke opbouw met hout en houtvezel. Dit heeft een dampopen constructie, wat supergoed vochtregulerend is en het binnenklimaat heel comfortabel maakt. De rieten daken van de woning en bijpassende stal maken het geheel compleet. Riet is een natuurproduct en sluit daardoor perfect aan op het concept van Unique House.

Ontwerp goedgekeurd, start werkvoorbereiding

Het ontwerp is goed gekeurd en de tekeningen worden verder uitgewerkt. Zodra dit gereed is, starten we met de werkvoorbereiding. Dit houdt in dat het team van Unique House samen met de opdrachtgever de details en puntjes op de i uitwerkt. In deze fase worden ook de materialen en overige diensten vastgelegd.

Start van de bouw

Naar verwachting en volgens planning zullen in september de heipalen geheid worden. Daarna volgt de fundering en vloer. De prefab productie van het casco zal ook in september starten en in oktober worden gemonteerd. In november volgt dan al de afbouw.

Het traject duurt in dit geval iets langer dan normaal, omdat het om twee gebouwen gaat en er een aantal extra bijzondere werkzaamheden in het project zitten.

Een mooie uitdaging voor Unique House en een prachtig vooruitzicht voor de opdrachtgevers! Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen van dit project? Houdt onze website en social mediakanalen dan goed in de gaten.

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.