Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Schuurwoning in Edam is voorzien van vloerplaten

We zijn weer een stap verder in ons prachtige project in Edam. Na de fundering hebben we de vloerplaten geplaatst. Nu er een goede basis ligt, kunnen we verder met de prefab productie van het casco. De vervolgstappen zijn de montage daarvan en vervolgens de afbouw.

De schuurwoning met schapenstal wordt gebouwd op een supergezonde en milieuvriendelijke wijze. We gebruiken o.a. ecologische materialen die aansluiten op het concept van Unique House. Een mooie uitdaging voor ons. We kijken erg uit naar het eindresultaat!

De schuurwoning en schapenstal krijgen steeds meer vorm. We zijn zeer tevreden met hoe het project verloopt. Benieuwd naar de volgende fase van de bouw? Unique House houdt je op de hoogte via social media en de website!

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.