Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Unique House, a way of living!

Unique House is niet zomaar een huis bouwen, maar echt een way of living! Het huis waar u voor kiest geeft aan waar u persoonlijk voor staat: comfort, luxe, gezondheid en betrokkenheid bij het milieu. U kiest voor een huis van Unique House als u het beste wilt voor uzelf en omgeving. Nu en in de toekomst.

Wat is een Unique House?

Een Unique House is een woning die met natuurlijke materialen, een dampopen constructie en een goed doordachte installatie voor een gezond en comfortabel leefklimaat zorgt.

Voordelen van met natuurlijke materialen en dampopen bouwen

Veel traditionele bouwmethodes zijn dampdicht. Vocht en schimmels blijven zo veel meer binnen en zorgen voor een mindere luchtkwaliteit. Bovendien kunnen veel traditionele bouwmaterialen schadelijke stoffen afscheiden wat de gezondheid niet ten goede komt.

Gezonder en comfortabel leefklimaat

Een dampopen constructie met natuurlijke materialen is luchtdicht, maar damp/vocht kan nog naar buiten. Luchtvochtigheid kan zo worden gereguleerd zonder dat de isolerende werking van de wand wordt verminderd. Een dampopen constructie laat een gebouw natuurlijk ademen, wat de binnenruimte vele malen gezonder, comfortabeler en energiezuiniger maakt. Bovendien kunnen ecologische bouwmaterialen aan het einde van hun levensduur gewoon weer terug de natuurlijke kringloop in.

Van alle natuurlijke isolatiematerialen hebben houtvezels de allerbeste isolatiewaardes. De warmte wordt goed binnen gehouden in de winter, maar ook beter buiten gehouden tegen opwarming in de zomer. Daarnaast werken houtvezels als isolatie ook geluiddempend.

Verwarming en ventilatiesysteem

Door de hoge isolatiewaarden en goede kierdichtheid van de gebouwschil kan een minimaal energieverbruik gerealiseerd worden. Dit wordt dan ook zorgvuldig doorberekend zodat er niet voor een onnodig zware warmtepomp wordt gekozen. Door de keuze van houtvezelmaterialen kan ook de passieve koeling van de warmtepomp optimaal werken. Dit komt dan ook het comfort en energieverbruik ten goede.

Onze W.T.W. Ventilatiesystemen worden zorgvuldig uitgedacht en met de juiste materialen aangelegd. Dit geeft in combinatie met dampopen constructie een optimaal gezond en comfortabel leefklimaat.

Topkwaliteit en afwerking

De huizen van Unique House worden gebouwd met de beste materialen en perfect afgewerkt. De huizen zijn dan ook van topkwaliteit en hebben een prachtige uitstraling.

Buitengewone prettige communicatie en begeleiding

Een fijne samenwerking is belangrijk, ook bij het bouwen van uw eigen huis. Dit wordt nog weleens onderschat. Met Unique House ervaart u een prettige beleving van het bouwen van uw droomhuis. Wij begeleiden u in het traject zodat er overzicht is en het eindresultaat naar wens is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Unique House? Bekijk hier onze woningen. Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier. Neem voor meer informatie of bij vragen contact met ons op via het contactformulier of bel naar 06-21339887.

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.