Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Voordelen van een schuurwoning

De schuurwoning verwijst naar een landelijke boerenschuur, zoals de naam al doet vermoeden. Door het gebruik van een fraaie houtconstructie en diepe overstekken ontstaat een robuuste en moderne woning met een natuurlijke uitstraling. In het interieur is de ruimtelijke vide een echte blikvanger. 

Een schuurwoning brengt verschillende soorten voordelen met zich mee. Alhoewel veel mensen denken dat deze woning ouderwets is, blijkt het tegendeel waar. Allereerst ziet een schuurwoning er erg bijzonder uit en is het echte blikvanger door haar eigen opvallende karakter.  

Door de overstekken wordt er gezorgd voor een extra zonwering. Dit zorgt er voor dat wanneer de zon in de zomer hoog staat deze niet direct naar binnen valt. In de winter zorgt dit er juist voor dat wanneer de zon laag staat er voor een natuurlijke verwarming wordt gezorgd.  

Ook staat een schuurwoning bekend om de grote glas oppervlakten. Niet alleen zien deze er prachtig uit en geven deze de woning een eigen karakter ook komt het gebruik van glas ten gunste van de lichtinval.  

Daarnaast is de schuurwoning duurzaam. Met de zonnepanelen, die geïntegreerd zijn in het dakvlak met vlakke dakpannen, wordt er op een onzichtbare manier duurzaamheid gecreëerd in uw woning.   

Tot slot is het ook mogelijk om de woning te personaliseren en zijn er diverse aanpassingen en uitbreidingen mogelijk die zorgen voor een persoonlijke touch. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bakstenen verschijning. De schuurwoning oogt dan veel robuuster en steviger.  

 

Meer informatie 

Wilt u meer informatie over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0229 228 016 of 06-21353902. In een kort adviesgesprek leggen wij u graag ons concept uit, vertellen we meer over de woningen en bespreken we uw wensen.  

Neem contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten via het contactformulier of de ‘bel me terug-knop’ aan de zijkant van de website. Wij nemen dan contact met u op.

Schuurwoning

Schuurwoning

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.