Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Modulaire schuurwoning

De modulaire schuurwoning is opgebouwd met een basis van 7x11m en biedt opties zoals een uitbouw voor berging/garage of een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarmee is deze woning ook uitstekend geschikt als levensloopwoning.

Prachtig en duurzaam

De modulaire schuurwoning heeft een duurzaam, eigentijds ontwerp. De woning is energieneutraal door de vormgeving in relatie tot de geïntegreerde zonnepanelen. Door de toepassing van onderhoudsvrije materialen, keramische pannen en zink gecombineerd met een natuurlijke, houten constructie ontstaat er een stoere woning voor jarenlang woonplezier. 

Robuuste overstekken zorgen voor een karaktervolle woning welke gelijktijdig zorgdraagt voor een natuurlijke zonwering. De entree wordt geaccentueerd door een verticaal risaliet in de zijgevel: een voorname en lichte entree siert hiermee uw woning. Daarnaast kan de kleurstelling van de woning afgestemd worden op de specifieke wensen en locatie.

De plattegrond is efficiënt ontworpen met een centraal gelegen trap en voorzieningen. De overige verblijfsruimtes zijn hieromheen gesitueerd en flexibel in te delen met bijvoorbeeld een ruime woonkeuken aan de voorzijde gelegen, geschikt voor werken in en aan huis.

Kortom: een prachtige, duurzame woning waarbij de zonnepanelen geïntegreerd in het dakvlak zelf energie opwekken welke gebruikt wordt om de woning te verwarmen en te voorzien in elektriciteitsbehoefte. 

Meer informatie

 

Perfect formaat

Voor degenen waarvoor de Tiny House te klein is en de luxe schuurwoning te groot, is dit ontwerp ook een fantastische mogelijkheid. Er is eventueel nog een optie tot een zijaanbouw om de totale ruimte beneden alsnog te vergroten.

Energieneutrale woning

De isolatiewaarden zijn uiteraard zeer hoog. Gecombineerd met een warmtepomp en wtw ventilatie systeem is deze woning zeer energiezuinig. PV-panelen erbij en u heeft een energieneutrale woning. 

Volledig afgewerkte woning

De prijs is inclusief een volledige afwerking met luxe badkamer en sanitair. De woning wordt sausklaar en gestuct opgeleverd. Exclusief afwerking van vloeren, de keuken en binnenschilderwerk.

Wilt u meer informatie over de prijzen en mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op via 0229 - 228 016 of 06 - 21 35 39 02 om een adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek leggen wij u graag ons concept uit, vertellen we meer over de woningen en bespreken we uw wensen.

U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten via het contactformulier of de ‘bel me terug-knop’ aan de zijkant van de website. Wij nemen dan contact met u op.

Neem telefonisch contact op om onze prijzen op te vragen en/of direct een adviesgesprek in te plannen. 

Gratis adviesgesprek

 

Alles weten over onze woningen?

In onze brochure leest u alles over de specificaties van onze ecologische woningen. Ontdek alles over de mogelijkheden van u droomwensen en hoe uw woning kan bijdragen aan een beter milieu. We nemen u mee in alle mogelijkheden rondom duurzaam wonen en laten exact zien hoe ons bouwproces daarin bijdraagt. Wees zeker dat uw droomhuis op de meest duurzame en ecologische manier ontwikkeld en gebouwd wordt! Plan een gratis adviesgesprek in om uw wensen te bespreken.